Apple iPhone 5S Functies En Evaluatie, Waarom Is Deze Oude Telefoon Nog Steeds Zo Populair!

Sharing is caring!

Het woord op de weg, nog voordat Apple biometrisch beveiligingsbedrijf AuthenTec kocht, was dat de opeenvolgende iPhone een vingerafdrukscanner kon hebben. Een telefoon die echt geschikt is voor iedere markt dus. Een onderzoek van mobiele telefoons liet zien dat er nog veel verbetering mogelijk was.

Nieuwe Lancering Was In 2013

10 september 2013 is de datum waarop Apple, in overeenstemming met de bronnen, zijn volgende iPhone 5S gaat lanceren. Het wordt een van de meest verwachte schoolintroducties van het jaar, dus wat de nieuwe opties van de nieuwe iPhone 5s gaan worden.

  • Lees hieronder om uit te zoeken wat in overeenstemming met de bronnen de nieuwe opties van apple iPhone 5 S worden.

Vingerafdrukscanner

Zoals reeds vermeld aan het begin van het artikel, nog voordat Apple biometrische beveiligingsfirma AuthenTec had gekocht, was er een woord dat achtereenvolgende iPhone een vingerafdrukscanner kon hebben.

Het is tegelijkertijd van mening dat Apple de scanner kan bevestigen aan de home-knop van het apparaat, die een schermachtig saffierglas kan hebben om krasbestendigheid te bieden. Eerder was er een gezamenlijk gerucht van een vingerafdrukscanner met de vierde bèta van iOS 7 die werd verwijderd binnen de nieuwste versie.

Meer Kleuren

Dit is op de verwachte regel die de nieuwe iPhone verwacht, en gaat gepaard met veel kleurkeuze en de vorige versie die zich op contentig gebied zou ontwikkelen tot de meest aantrekkelijke van de iPhone 5S.

Meer Kracht

Met de vooruitgang van hardwaretechnologie met elke dag die voorbijgaat, wordt echter verwacht dat het over veel krachtige soort van veel krachtige GPU’s beschikt en een snellere A7-hardwaregebiedeenheid verwacht voor modems.

  • Hoewel het onwaarschijnlijk is dat de nieuwe iPhone veel resolutie kan hebben, wordt het scherm geüpgraded in termen van zwartniveaus, onderscheid of kijkhoeken.

Camera

Dit is er een onder het gebied van de eenheid die vorderingen maakt bij het zien van veel veranderingen. Door lekken is al een vervangende cameramodule aangegeven, deze zou zelfs moeten oplopen tot 13-megapixel.

  • Behalve de toename van het aantal megapixels, wordt er tegelijkertijd een tweemodule-diodeflits gemaakt tegen één in de vorige versie. Het apparaat met een diafragma van f / 2.0 is mogelijk groter dan het vorige.

Al die veranderingen zouden ongetwijfeld resulteren in een veel betere fotografie en video en elk daarvan kan op de verwachte lijn staan ​​eindelijk heeft de concurrentie van Samsung, Nokia, Sony en HTC gebiedseenheid een veel betere camera die vastlegt, video opneemt en veel meer opties heeft dan geschenkdag Apple iPhone 5S.

Betere Levensduur Van De Batterij

Met volledige multitasking-ondersteuning van IOS seven zal er genoeg batterij-evacuatie worden afgesloten, wat leidt tot minder spreek- en stand-by-tijd, waardoor de nieuwe iPhone 5s naar verwachting zal terugkeren met een grotere en grotere batterij met veel meer sap.

Verbeterde Spraakherkenning

Wanneer alles een facelift krijgt, zal siri dan achterblijven? dus wees er klaar voor om een ​​veel hogere Siri te hebben tijdens deze nieuwe iPhone.

Goedkoper Dan De Normale iPhones

Om tegemoet te komen aan een internationaal en veel groter publiek, wordt verwacht dat de nieuwe iPhone 5s goedkoper zal zijn. Het zal ergens dichtbij de huidige iPhone geprijsd zijn, zelfs met alle upgrades