Moeilijke Tijden Voor De Xbox One

Sharing is caring!

Het zijn moeilijke tijden geweest als je een PUBG-speler bent op de Xbox One X : terwijl je pc-tegenhangers de derde kaart van het strijdsamendale hebben ontdekt, moest je het met slechts één doen. Welnu, die droogte eindigt binnenkort. Op de website http://www.console4fun.nl hebben we laatst de nieuwtjes op de reviewpaginas voorbij zien komen.

Beschikbaar Op De Xbox One Testsevers

Het PUBG-team maakt de tweede kaart met woestijnthema, Miramar, beschikbaar op de Xbox One-testservers. U kunt de nieuwste versie van de testserver nu downloaden, met testen die meerdere uren per dag lopen tussen 25 april (de 26e in Europa) en 29 april. Spelers die tijdens deze testruns bugs melden, hebben de kans om items in de game te scoren.

Spelers Hebben Geklaagd

Miramar heeft zijn kritiek op zich genomen – sommige spelers hebben geklaagd dat het open terrein te scherp en soms kaal is. Het voegt echter nog steeds de nodige variatie toe voor Xboxone-spelers die Erangel (zo goed als het is) maar al te bekend zijn geworden sinds de vroege toegangstitel de console in december bereikte.

De Pc-Versie Heeft Duidelijk De Leiding

Dit geeft je ook een beter idee van wat je in de toekomst kunt verwachten. De pc-versie heeft duidelijk de leiding in termen van functies, maar die voorsprong zou niet verder kunnen gaan dan vandaag.

PS4-Spelers Hebben Weinig Keuze

PS4-spelers hebben niet veel hoofdkeuzes voor royale gevechten: er is natuurlijk Fortnite, maar je zult PUBG of opkomende spellen zoals Radical Heights niet vinden. Alles dat op het punt staat om te veranderen in een maand, hoewel Daybreak H1Z1 vrijgeeft (de titel die aantoonbaar de strijd tegen de royale trend heeft ingezet), een open PS4-bèta op 22 mei.

Je Blijft Vrij Om Te Spelen

Het blijft vrij om te spelen met inwisselbare cosmetische items, maar zal nieuwe progressiemechanica verpakken om dingen snel te houden, inclusief het tempo van het gas (de zone van de dood in de strijd tegen royale titels) en luchtdruppels. Het team belooft ook een snelle ervaring met “volledig geoptimaliseerde” code die op 60 FPS werkt als je het geluk hebt een PS4 Pro te bezitten.