Voorspellen, Blijft Toch Moeilijk Met Loterijen

Sharing is caring!

In de meeste loterijen moet je sommige getallen correct voorspellen. Je wint een grote prijs wanneer ze (gedeeltelijk) overeenkomen met de genummerde ballen bij de trekking. Lotto 6aus49 uit Duitsland is geen uitzondering. Het is een populaire loterij die bekend staat om zijn grote geldprijzen. Mensen van over de hele wereld zijn welkom om deel te nemen. Dus als een Nederlandse of Belgische persoon heb je ook een kans om veel geld te winnen.

Lotto6aus49 Duitsland

De naam ‘Lotto 6aus49’ verwijst naar de manier van spelen. Je moet zes nummers kiezen uit een reeks van 1 tot 49. Dat is het geval sinds de oprichting van Lotto 6aus49 in 1955. In de loop der jaren heeft het de loterijmarkt in Duitsland en Nederland veroverd. Tegenwoordig maakt het deel uit van de ‘Deutsche Lotto und Toto Block’, bekend als de DLTB. Deze organisatie wordt vergezeld door zestien onafhankelijke loterijen. Lotto 6aus49 is een van de meest succesvolle.

Hoogste Jackpot Duitslandlotto

Lotto 6aus49 staat bekend om zijn zeer hoge geldprijzen. Het had zelfs de hoogste Jackpot-hit ooit! Een zeer gelukkige persoon won een ongelooflijke hoeveelheid van 45,4 miljoen euro. Winnaars klaagden ook niet over de andere Jackpot’s. In 2014 was er bijvoorbeeld een Jackpot-hit van 27 miljoen euro. Ze hoeven zelfs geen kansspelbelasting te spelen. Als je een grote geldprijs hebt gewonnen, moet je contact opnemen met iemand van de lotto. Hij of zij zal je helpen met het financiële proces en vragen over je nieuwe leven. Kleinere prijzen worden onmiddellijk aan het account toegevoegd.

Kans Om Te Winnen

 Natuurlijk is de kans op het winnen van een prijs als 10 of 20 euro veel groter. Uw winstkans is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal deelnemers. Het maakt ook een verschil wanneer u met meerdere tickets speelt in plaats van slechts één kaart. De kans om een ​​prijs te winnen bij deze loterij is gemiddeld 1:57. Natuurlijk heb je een veel hogere kans om een ​​kleine prijs te winnen in plaats van de Jackpot.

Internationale Loterij

Deze Duitse loterij is erg interessant voor mensen in het buitenland omdat ze grote prijzen kunnen winnen. Deelnemers komen van over de hele wereld. Ze voelen zich ook aangetrokken door de lage prijs voor het lot. Voor 15 euro kun je één keer spelen door 6 nummers aan te vinken. Kies zelf de nummers uit een bereik van 1 tot 49 en een zogenaamd ‘Supercijfer’. Dit is een extra getal tussen 0 en 9. De Jackpot is van jou wanneer de door jou gekozen nummers en Superfiguur zijn getekend.

Kies Voor Een Abonnement

In de Duitse Lotto heb je verschillende opties om te spelen. Het is misschien een goed idee om slechts een keer deel te nemen. Als je het leuk vond, is het mogelijk om een ​​abonnement te kiezen. In dit geval wordt u elke keer automatisch afgespeeld. Het bedrag dat u moet betalen om deel te nemen, wordt automatisch van uw account afgeschreven. Als Duitser of buitenlander kunt u de nummers online kiezen via de website ‘The Lotter’.

Teken Lotto Op Woensdag En Zaterdag

Net zoals veel nationale loterijen, bijvoorbeeld in België, vindt de loting van de Lotto 6aus49 tweemaal per week plaats. Het vindt plaats op woensdag- en zaterdagavond. Vergeet dus niet deze belangrijke dagen in uw agenda te plaatsen. In totaal zijn er zes genummerde ballen getekend, een reservebal en een ‘superbal’ met een cijfer tussen 0 en 9. Het is tijd om te juichen wanneer twee of meer getallen én de superbal overeenkomen met uw voorspelde nummers op het lot. In dat geval maak je kans op hele mooie geldprijzen. Hoe meer nummers overeenkomen, hoe hoger je prijzengeld!

Warme Of Koude Nummers Duitsland Lotto

 Ervaren loterijspelers noemen ‘koude’ en ‘warme nummers’ vaak. Ze gebruiken het om hun kans om te winnen te vergroten. Het betekent dat sommige getallen statistisch meer zijn getrokken dan andere. Koude cijfers hebben precies het tegenovergestelde. Bijvoorbeeld, een paar jaargetallen zoals 4,5, 32, 38 en 49 werden vele keren getrokken. Dit was niet het geval voor de nummers 15, 28 en 46. Je zou deze kennis kunnen gebruiken voor je volgende voorspelling in de loterij. Natuurlijk kan het ook andersom zijn. Misschien vind je het leuk om de koude cijfers te kiezen, alleen maar omdat ze al een tijdje niet getekend zijn. Sommige mensen denken dat dit de kans vergroot dat ze verschijnen. Je moet je echter realiseren dat het Lotto een kansspel is. Er is eigenlijk geen logica