Hoe Ziet Het Web Eruit In Virtual Reality?

Sharing is caring!

Het 2D-web kan immersief, interactief en tastbaar worden. Stel je voor Wikipedia als een uitgebreide multimediabibliotheek. In plaats van te lezen over de Egyptische piramides, kun je eromheen ronddwalen, de binnenkant van de piramides verkennen, de textuur bekijken van blokken die je hebt gebruikt om het te bouwen of een puzzel oplossen om toegang te krijgen tot de tombe van de farao. Op de VR PS4 kun je al erg veel van dit soort geschiedenis beleven.

Je zou zelfs een virtuele gids bij je kunnen hebben, die de geschiedenis van de piramides vertelt en vragen beantwoordt. En dit alles terwijl het wordt vergezeld door verschillende omgevingsgeluidseffecten en -geluiden. Kijk op https://virtual-reality-bril-kopen.nl  om alles te vinden.

Niet Onder De Indruk?

Hoe zit het met het surfen op Amazon, op zoek naar de ultieme trouwjurk? Je zou ze kunnen proberen, jezelf vanuit een 3D-perspectief bekijken. Je zou meerdere avatars kunnen maken om verschillende jurken te vergelijken om degene te kiezen die past en geleverd wordt in één dag.

 Bezoek een virtuele autodealer, test de auto, selecteer opties, stel de positie van de stoel in, kijk of het jou uitkomt en roep het op (Hallo Tesla!). Science fiction? Twintig jaar geleden was winkelen op internet sciencefiction. Twintig jaar geleden was het idee dat je de Olympische Spelen op je VR-headset kon bekijken gelijk aan het holodeck van Star Trek.

Welke Hardware Is Er Nou Nodig?

De hardware om dit te bereiken, terwijl het nog in de kinderschoenen staat, is hier. HD-camera’s, 360-graden camera’s, snelle grafische processoren en VR-handsets zijn de padvinders naar een nieuw tijdperk. Dure, omvangrijke en trage op dit moment, als de snelheid van de invoering zal stijgen, zal de hardware goedkoper, kleiner en sneller.

Virtual Reality En Web Design

Hololens van Microsoft worden naar ontwikkelaars verzonden. Niet het ontwikkelaarstype? Sony’s PlayStationVR is beschikbaar voor preorder. Haast hebben? Oculus Rift kan nu worden gekocht voor $ 599. Duur? Samsung Gear kan voor $ 99 worden besteld. Als je al een Galaxy hebt, kun je VR ervaren voor de prijs van twee hoogwaardige cases. Of, als u extreem prijsbewust bent, is Google Cardboard beschikbaar vanaf $ 15. Je kunt zelfs je eigen gebouw bouwen.